Műköröm építő porcelán porok

Örök dilemma a műkörömépítők és a műkörmöt viselők közt, hogy a zseléből vagy a porcelánból készített műköröm a tartósabb, a szebb, és vajon melyik műkörömépítő anyaggal könnyebb műkörmöt építeni. A műkörmös porcelán por két komponensű, modellező anyag, melyet lapogató mozdulattal, eredeti szőr ecsettel kell az előkészített köröm felületén ellapogatni. A porcelán műköröm építéséhez választhatjuk a levegőre kötő szagos liquidet, a levegőre kötő szagtalan liquidet vagy az UV fényre kötő szagtalan liquidet. Az építő porcelán porok úgy, mint a műköröm zselék, lehetnek például víztiszta átlátszóak, rózsaszínűek, hófehérek, natúr színűek. A porcelán por és a liquid megfelelő aránya a porcelán műkörömépítésnél nagyon fontos.  A sok liquid használatakor a porcelán anyag nem tud megkötni, szétfolyik. A kevés liquid használatakor az anyag kikristályosodik, szétporlik.

A porcelán műkörömépítéshez mindig jó minőségű eredeti szőr ecsetet kell használni. Porcelán műköröm készülhet TIP-es technikával vagy a kedveltebb sablonos, épített technikával. A porcelán műköröm reszeléséhez 100/180-as reszelőt ajánlott használni. A porcelán műköröm fényét fény zselével vagy polírozással lehet megadni. A porcelán műköröm alapanyag számos variációs lehetőséget nyújt a műkörömépítők részére.

Crystal (kristály, átlátszó) porcelán por

Az Aphro Nails Crystal víztiszta építő porcelán por, könnyen modellezhető műköröm alapanyag. Használható TIP-es műkörömépítésnél, sablonos, épített technikánál, műköröm töltésénél. Beépített műköröm díszek színét nem változtatja meg. Az alatta lévő körömágy hosszabbító porcelán színét megtartja, kiemeli. A crystal porcelán porhoz kevesebb liquidre van szükség mint a fehér porcelán porhoz. A liquid és a porcelán porok arányát mindig ki kell próbálni ahhoz, hogy az elkészült porcelán műköröm tartós legyen.

White (fehér) porcelán por

Az Aphro Nails White extra fehér porcelán por nem sárgul, könnyen modellezhető. 8-as ecsettel a műköröm szabad széle egy gombócból kialakítható. A fehér porcelán vékony rétegben is tökéletesen fedd, így a francia műköröm szabad széle szép vékonyan alakítható ki. A műköröm alapanyagok piacán az Aphro Nails White porcelán por verhetetlen: extra hófehér, nem sárgul, könnyen modellezhető.

Pink (rózsaszín) porcelán por

Emeld ki a szép természetes köröm szépségét az Aphro Nails pink építő porcelánnal. Adj életet a kéz körmeinek, ha szükséges! Ezzel a porral kiemelkedik a karcsú körmök formája. Élőbbé varázsolja a halvány színtelen természetes körmöket. Jó tanács a pink porok használóinak: Mindig csak olyan porcelán gömböt kezdjük el eldolgozni a köröm felületén melyet teljesen átitatott a liquid! A „poros” gömb száradás után csíkos lesz! Ha a fehér szabadszélre ráhúzod a pink port, az a vakító fehérséget kihangsúlyozza, de nem színezi el. Ezt az anyagot használd extra fehér szabadszélhez, vagy akár a natúr szabadszél feltöltésére is. Tippes technikánál halvány francia hatást mutat.

Cover Peach és Cover Pink (körömágyhosszabító) porcelán porok

A TIP-es műkörömépítés, a sablonos műkörömépítés és a műköröm töltése ma már szinte elképzelhetetlen körömágy hosszabbító zselé vagy körömágy hosszabbító porcelán használata nélkül. Az eredeti körömágy hosszabbító zselék 85-90%-ban fednek, a körömágy hosszabbító porcelán porok 100-os fedést biztosítanak. A pink körömágy hosszabbító porcelán por fiatalos külsőt biztosít az elkészült műkörömnek, a peach színű körömágy hosszabbító porcelán por az érettebb bőr színéhez illik jobban, melynek igazi lágyságot kölcsönöz. Mivel a körömágy hosszabbító porcelán porok 100%-ban fedne, ezért vékony rétegben kell velük a körmöt bevonni.