Aphro Nails műköröm zselék

Az esztétikus, szép, tartós műköröm elkészítéséhez nem elég egy szakképzett műkörömépítő. Szükség van tartós, megbízható minőségi műköröm építő alapanyagra is. Műkörmöket építhetünk műköröm zseléből. A műköröm zselé egy önterülő, méz sűrűségű alapanyag, melyet csorgató mozdulattal kell az előkészített köröm felületére felvinni, léteznek extra sűrű állagú műköröm zselék, amiket már irányítani, lapogatni kell. Megkötéséhez pedig UV lámpára lesz szükségünk. Lámpázás után pedig a ragacsos zselé réteg le kell fixálnunk zselé fixáló folyadékkal.

Aphro Nails műköröm zselé típusok:

 • színtelen műköröm zselék
 • fehér műköröm zselék
 • rózsaszín műköröm zselék
 • körömágyhosszabbító műköröm zselék

Mit várhat el egy műkörömépítő az építő zseléitől?

 • a műköröm zselé sűrűsége legyen optimális
 • a műköröm zselé önterülése tökéletes legyen
 • a műköröm zselének legyen gyors a kötési ideje
 • a műköröm zselé tapadása levegő mentes és buborék mentes legyen
 • a jól megépített zselés műköröm 5-6 hétig is fenn marad
 • használat során a műkörömépítő zselé ne sárguljon
 • a fehér építő zselé hófehér legyen
 • a körömágy hosszabbító zselé természetes hatást nyújtson az elkészített műkörömnek
 • építés után a műköröm legyen könnyen formázható

Színtelen műköröm zselék

Az Aphro Nails víztiszta, savmentes, egyfázisú, extra sárgulás mentes, építő zselék három sűrűsége közül mindenki kiválaszthatja azt, amelyikkel a leghatékonyabban tud műkörmöt építeni.  A híg építő zselét TIP-es műköröm építésnél, összereszelésnél, alap díszítésekor, csillámok, körömdíszek beépítésekor ajánlott használni. A közepes sűrűségű építő zselét otthon műköröm építőknek, műkörmös tanulóknak, műkörömépítő szakembereknek sablonos, és TIP-es műköröm építésnél ajánlott használni. A sűrű, nem önterülő műköröm zselét szakembereknek ajánlott használni, amikor tökéletes nagyon vékony alap elkészítésére van szükségük a műköröm díszítése miatt.

Builder clear gel

Az Aphro Nails Builder Clear víztiszta, közepesen sűrű, egyfázisú, savmentes műköröm építő zselé. Önterülése optimális  minden műkörömépítő részére. A műkörömépítést tanulóknak, a kezdő műkörömépítőknek, az otthon műkörmöt készítőknek azért ajánlott ezt a műköröm zselét használni, mert a zselé nem folyik, könnyen kialakítható vele a műköröm „C” íve, van idő a megfelelő műköröm hossz és a megfelelő műköröm vastagságának kialakításához.

 A gyakorlott műkörömépítő szakemberek, azért kedvelik ezt az Aphro Nails Builder Clear építő műköröm zselét, mert a zselé felvitelekor egy mozdulattal tudják kialakítani a műköröm „C” ívét, így a műkörömépítés ideje lényegesen lerövidül. A zselé könnyen formázható, ajánlott TIP-es technikánál, sablonos technikánál és töltésnél is használni. Az UV lámpa használata után az elkészült műköröm felületén ragacsos réteg marad, melyet gél fixáló folyadékkal kell eltávolítani.

Kötési idő: UV lámpában 120 sec, UV és LED kombinált lámpában 120sec.

Top gel

A Top Gel  közepesen sűrű, savmentes, egyfázisú, könnyen formázható műköröm zselé. Hígabb, mint a Builder Clear műköröm zselé, önterülése viszonylag gyors, így a műkörömépítés ideje rövidebb, mint a lassabban terülő zselével. A Top Gel halvány lila, víztiszta árnyalata porcelán hatást nyújt az elkészült műkörömnek. A lilás árnyalat kiemeli a francia köröm vég fehérségét, a csillámok, strassz kövek csillogását.

Ajánlott TIP-es technikánál, sablonos technikánál és a töltésnél is használni. Ezzel a zselével is, úgy, mint a többi építő műköröm zselével egyszerre egy körmön kell dolgozni. Minden elkészült körmöt UV lámpába kell helyezni. Az UV lámpa használata után az elkészült műköröm felületén ragacsos réteg marad melyet gél fixáló folyadékkal kell letörölni.

Kötési idő: UV lámpában 120sec, UV és LED kombinált lámpában 120sec.

Violet gel

Közepesen sűrű, egy fázisú, savmentes, extra sárgulás mentes formulájú műköröm zselé. Ezt a közepesen sűrű, halványlila csillogású építő műköröm zselét ajánljuk azoknak a vendégeinknek, akiknek a különböző külső hatásoktól műkörmeik sárgulni szoktak. Kevesen tudják, de nem csak a szolárium fénye sárgítja a műkörmöt. A különböző háztartási tisztítószerek, sőt a tisztálkodás során használt tusfürdők és samponok is megsárgítanak sok műköröm zselét. Ez a közepesen sűrű, műköröm zselé szépen lassan terül, tehát van idő a hosszú műkörmök építésére, a műköröm „C” ívének kialakítására.

Kötési idő: UV lámpában 120sec, UV és LED kombinált lámpában 120sec.

Base & bonding gel

Az Aphro Nails alap és kötő zselé biztosítja, hogy az építő zselé, ne legyen használat során levegős, tökéletesen tapadjon az előkészített természetes körömlemezhez. Használata egyszerű, a felvitt műköröm zselé mennyiségére nagyon oda kell figyelni. Ezt a nagyon folyós, víztiszta bázis zselét nem szabad rétegben felvinni a körömre, hanem szó szerint bele kell masszírozni az ecsettel, a bolyhozás során keletkezett érdes felületbe. Ha az UV lámpa után fényes felületet marad, akkor az azt jelenti, hogy sok volt az alap és kötő zseléből felvitt mennyiség. Minimális mennyiséget kell csak használni, így ez a termék nagyon gazdaságos. 4-4 1-1 körömre felvitt alap és kötő gélt UV lámpába kell helyezni, fixálni viszont nem szabad. Tipes vagy sablonos műkörömépítésnél, természetes köröm megerősítésénél, és a műköröm töltésénél is elengedhetetlen az alap gél használata. Az építő zseléből húzott egy réteg, nem alap zselé, tehát nem ugyanaz a hatás.

Kötési idő: UV lámpában 120sec, UV és LED kombinált lámpában 120sec.

Fehér műköröm zselék

A francia műkörmök nélkülözhetetlen zseléje a fehér színű zselék. Az Aphro Nails fehér műköröm zselék savmentesek, egyfázisúak, extra sárgulás gátlót tartalmaznak, és gyönyörű hófehér színűek. Három különböző sűrűség közül pedig mindenki kiválaszthatja számára a legmegfelelőbbet.

French White gel

Ultra fehér színű, híg, egy fázisú, savmentes festő zselé. Az építő zselék csorgató mozdulatával ellentétben, lakkozó mozdulattal kell felvinni a francia köröm végre. Nagyon vékony rétegben is tökéletesen fedd. A vastagon felvitt fehér zselé nem tud megkötni, vagy felhólyagosodik, vagy a közepe lágy marad. Fehér színe miatt a zselés díszítésekhez is nagyon jól használható. Haladó szakembereknek ajánljuk ezt a fehér zselét.

Kötési ideje UV lámpában 180 sec, UV és LED kombinált lámpában 180 sec.

French Medium White gel

Közepesen sűrű, egy fázisú, savmentes, fehér zselé. A köröm végre vékony rétegben kell felvinni. A zselé jó önterülő anyag, ezért tükör simára terül el a köröm szabad szélén. Extra sárgulás gátló anyagának köszönhető, hogy sem az UV lámpa fényétől, sem a rá kerülő műköröm építő zselétől nem fog sárgás árnyalatot kapni. A zselé, fedő képessége kiváló a legvékonyabb rétegben is.

A zselé kötési ideje UV lámpában 180 sec, UV és LED kombinált lámpában 180 sec.

French Soft White gel

Extra hófehér, sűrű, egy fázisú, savmentes, építő zselé, mellyel a leghatározottabb mosolyvonal alakítható ki. A zselé extra sárgulás gátlóval van ellátva, így sem az UV fénytől, sem a rákerülő műköröm építő zselétől nem fog sárgás árnyalatot kapni. Minden használat előtt óvatos, egyenletes mozdulattal a zselét át kell dolgozni egy narancsfa pálcával. A zselé sűrűsége miatt a zselés ecsetre elegendő mennyiséget kell felvenni és ezt a mennyiséget kell vékonyan elteríteni a köröm végen. Ez a sűrű fehér zselé nem önterülő anyag, irányítani kell. Bármelyik műköröm építő technikánál használható.

Kötési ideje UV lámpában 180 sec, UV és LED kombinált lámpában 180 sec.

Rózsaszín műköröm zselék

A természetesebb hatás érdekében használjunk rózsaszín árnyalatú zseléket is műkörömépítés közben. Az Aphro Nails rózsaszín műköröm zselék savmentesek, egyfázisúak, könnyen formázhatóak. Két különböző sűrűség közül pedig mindenki kiválaszthatja számára a legmegfelelőbbet.

French Pink gel

 2 in 1 építő és körömágy hosszabbító, savmentes, egy fázisú, közepesen sűrű műköröm zselé. Sűrűsége miatt alkalmas a TIP-es műkörömépítésnél, az épített körmöknél, és a töltésnél is használni. Halvány, természetes, opálos rózsaszínével képes a köröm hibákat elfedni, ezért használhatjuk körömágy hosszabbító zseléként is. Köröm korrekciókra, természetes körmök megerősítésére és a lábkörmök korrekciójára is alkalmas.

Kötési ideje UV lámpában 120 sec, UV és LED lámpában 120 sec.

Builder Pink gel

Extra sűrű, savmentes, egy fázisú műköröm építő zselé. Nem önterülő anyag műkörömépítésnél ezt az anyagot irányítani kell! Akkor lehet szépen irányítani a zselét a köröm felületén, ha az ecsetre bőven veszünk fel a zseléből! Nem baj, ha az építés során a műköröm felülete nem tökéletesen sima, mert a formázó szakaszban nagyon könnyű ezt az anyagot reszelni, alakítani. Kiválóan alkalmas a zselé és a porcelán kombinált technika használatakor hajszál vékony alap készítésére.

Kötési ideje UV lámpában 120 sec, UV és LED kombinált lámpában 120 sec

Basic Builder Pink gel

Víztiszta, rózsaszínes, közepesen sűrű, egyfázisú, savmentes műköröm zselé. Önterülése optimális minden műkörömépítő részére. A műkörömépítést tanulóknak, a kezdő műkörömépítőknek, az otthon műkörmöt készítőknek azért ajánlott ezt a műköröm zselét használni, mert a zselé nem folyik, könnyen kialakítható vele a műköröm „C” íve, van idő a megfelelő műköröm hossz és a megfelelő műköröm vastagságának kialakításához.

A gyakorlott műkörömépítő szakemberek a zselé felvitelekor egy mozdulattal tudják kialakítani a műköröm „C” ívét, így a műkörömépítés ideje lényegesen lerövidül. A zselé könnyen formázható, ajánlott TIP-es technikánál, sablonos technikánál és a műköröm töltésénél is használni.

Kötési idő: UV lámpában 120-180 sec, UV és LED kombinált lámpában 120 sec.

Körömágyhosszabbító zselé

A műkörömépítés, a műköröm töltés, és a természetes köröm megerősítése, akkor lesz igazán esztétikus, természetes hatású, ha a műkörömépítő a műkörömépítés során körömágy hosszabbító zselét is használ. Eredeti körömágy hosszabbító zselék maximum 95%-ban fednek, azért, hogy az elkészült műköröm természetes hatású legyen. Azok a körömágy hosszabbító zselék, melyek 100%-ban fednek, sok pigmentet tartalmaznak, és már a színes zselé kategóriába tartoznak.

A körömágyhosszabbító zselék a műkörmöket még esztétikusabbá teszik. Ma már nem épít műkörmöt műkörömépítő körömágyhosszabbító zselé nélkül. Ezek a halvány árnyalatú, híg zselék kiemelik a körmöket, optikailag meghosszabbítják a körömágyat, azért, hogy a műköröm hossza harmóniában legyen a természetes körömmel. A jól megválasztott körömágy hosszabbító színe, az elkészült műkörmöt teljesen természetes hatásúvá teszi.  A körömágy hosszabbító zselékkel nem lehet építeni.

Körömágyhosszabbító zselé színek:

 • Natural: testszínű zselé nagyon sok ember bőrszínéhez illeszkedik, nem kihívó, nagyon szolid hatást nyújt.
 • Pink: fiatalos, üde körömhöz illik a legjobban.
 • Cream: nagyon fehér bőrű vendégeknek ajánljuk elsősorban, halvány elefántcsont színe még jobban kiemeli a karcsú körmöket.
 • Dark Pink: azoknak a vendégeknek ajánlott akiknek „életet kell lehelni” a körmeire.”