Aphro Nails műköröm zselék

Az esztétikus, szép, tartós műköröm elkészítéséhez nem elég egy szakképzett műkörömépítő. Szükség van tartós, megbízható minőségi műköröm építő alapanyagra is. Műkörmöket építhetünk műköröm zseléből. A műköröm zselé egy önterülő, méz sűrűségű alapanyag, melyet csorgató mozdulattal kell az előkészített köröm felületére felvinni, léteznek extra sűrű állagú műköröm zselék, amiket már irányítani, lapogatni kell. Megkötéséhez pedig UV lámpára lesz szükségünk. Lámpázás után pedig a ragacsos zselé réteg le kell fixálnunk zselé fixáló folyadékkal.

Aphro Nails műköröm zselé típusok:

 • színtelen műköröm zselék
 • fehér műköröm zselék
 • rózsaszín műköröm zselék
 • körömágyhosszabbító műköröm zselék

Mit várhat el egy műkörömépítő az építő zseléitől?

 • a műköröm zselé sűrűsége legyen optimális
 • a műköröm zselé önterülése tökéletes legyen
 • a műköröm zselének legyen gyors a kötési ideje
 • a műköröm zselé tapadása levegő mentes és buborék mentes legyen
 • a jól megépített zselés műköröm 5-6 hétig is fenn marad
 • használat során a műkörömépítő zselé ne sárguljon
 • a fehér építő zselé hófehér legyen
 • a körömágy hosszabbító zselé természetes hatást nyújtson az elkészített műkörömnek
 • építés után a műköröm legyen könnyen formázható

Színtelen műköröm zselék

Az Aphro Nails víztiszta, savmentes, egyfázisú, extra sárgulás mentes, építő zselék három sűrűsége közül mindenki kiválaszthatja azt, amelyikkel a leghatékonyabban tud műkörmöt építeni.  A híg építő zselét TIP-es műköröm építésnél, összereszelésnél, alap díszítésekor, csillámok, körömdíszek beépítésekor ajánlott használni. A közepes sűrűségű építő zselét otthon műköröm építőknek, műkörmös tanulóknak, műkörömépítő szakembereknek sablonos, és TIP-es műköröm építésnél ajánlott használni. A sűrű, nem önterülő műköröm zselét szakembereknek ajánlott használni, amikor tökéletes nagyon vékony alap elkészítésére van szükségük a műköröm díszítése miatt.

Cool Gel

Átlátszó víztiszta építő zselé. Könnyű vele dolgozni, jól terül, egyszerűen formázható, jól tartja a formáját. Használhatod tipes, vagy épített technikánál, töltésnél, vagy saját köröm megerősítésénél is.

Tökéletesen tapad a természetes körömhöz, így nem kell alapzselét használni alá.

Rugalmas, igény esetén hajlítható is.

Szép fényes anyag, így akár a kész formázott körmön, egy vékony réteggel, fényzseléként is használható.

Használat végén fixálni kell. Fixálás után egyáltalán nem marad ragacsos, nem tapad a reszelőbe.

Ideális választás gyakorlott és kezdő műkörömépítőknek egyaránt.

Természetes köröm megerősítéséhez is tökéletes választás.

LED és UV fény alatt is használható. Közepes sűrűségű anyag. Kötési idő: 30sec LED-es lámpában, illetve régi fajta UV lámpában is megköt, úgy 2 perc a kötési idő.

Top gel

A Top Gel  közepesen sűrű, savmentes, egyfázisú, könnyen formázható műköröm zselé. Hígabb, mint a Cool Gel műköröm zselé, önterülése viszonylag gyors, így a műkörömépítés ideje rövidebb, mint a lassabban terülő zselével.

A Top Gel halvány lila, víztiszta árnyalata porcelán hatást nyújt az elkészült műkörömnek. A lilás árnyalat kiemeli a francia köröm vég fehérségét, a csillámok, strassz kövek csillogását.

Ajánlott TIP-es technikánál, sablonos technikánál és a töltésnél is használni. Ezzel a zselével is, úgy, mint a többi építő műköröm zselével egyszerre egy körmön kell dolgozni. Minden elkészült körmöt UV lámpába kell helyezni. Az UV lámpa használata után az elkészült műköröm felületén ragacsos réteg marad melyet gél fixáló folyadékkal kell letörölni.

Kötési idő: UV lámpában 120sec, UV és LED kombinált lámpában 120sec.

Base & bonding gel

Az alap és kötő zselé biztosítja, hogy az építő zselé, ne legyen használat során levegős, tökéletesen tapadjon az előkészített természetes körömlemezhez.

Használata egyszerű, a felvitt műköröm zselé mennyiségére nagyon oda kell figyelni. Ezt a nagyon folyós, víztiszta bázis zselét nem szabad rétegben felvinni a körömre, hanem szó szerint bele kell masszírozni az ecsettel, a bolyhozás során keletkezett érdes felületbe. Ha az UV lámpa után fényes felületet marad, akkor az azt jelenti, hogy sok volt az alap és kötő zseléből felvitt mennyiség.

Minimális mennyiséget kell csak használni, így ez a termék nagyon gazdaságos. 4-4 1-1 körömre felvitt alap és kötő gélt UV lámpába kell helyezni, fixálni viszont nem szabad. Tipes vagy sablonos műkörömépítésnél, természetes köröm megerősítésénél, és a műköröm töltésénél is elengedhetetlen az alap gél használata. Az építő zseléből húzott egy réteg, nem alap zselé, tehát nem ugyanaz a hatás.

Kötési idő: UV lámpában 120sec, UV és LED kombinált lámpában 120sec.

Fehér műköröm zselék

A francia műkörmök nélkülözhetetlen zseléje a fehér színű zselék. Az Aphro Nails fehér műköröm zselék savmentesek, egyfázisúak, extra sárgulás gátlót tartalmaznak, és gyönyörű hófehér színűek. Három különböző sűrűség közül pedig mindenki kiválaszthatja számára a legmegfelelőbbet.

White gel

Könnyű kezelhetősége, gyönyörű fehér színe, és rugalmassága miatt a legkedveltebb fehér köröm zselénk. Nagyon jól terül, de mégsem folyik el.

Jól tartja a formáját, hajlítás után is.

Ajánljuk, hogy használd a Cool gellel együtt, tegyél alá és fölé is Cool gelt. Fixálni nem kell, mert a felső Cool zseléréteget fogod fixálni, ezért a fehéret nem kell, mert úgy jobban hozzátapad a Cool gel is, ha nincs lefixálva. Tapasztalatból mondjuk, hogy Cool zselével használva biztosan egyáltalán nem sárgul.

Ideális választás gyakorlott, és kezdő műkörömépítőknek egyaránt.

Kötési idő: 2-3 perc (UV) vagy 30sec (LED)

French Medium White gel

Közepesen sűrű, egy fázisú, savmentes, fehér zselé. A köröm végre vékony rétegben kell felvinni. A zselé jó önterülő anyag, ezért tükör simára terül el a köröm szabad szélén. Extra sárgulás gátló anyagának köszönhető, hogy sem az UV lámpa fényétől, sem a rá kerülő műköröm építő zselétől nem fog sárgás árnyalatot kapni. A zselé, fedő képessége kiváló a legvékonyabb rétegben is.

A zselé kötési ideje UV lámpában 180 sec, UV és LED kombinált lámpában 180 sec.

French Soft White gel

Extra hófehér, sűrű, egy fázisú, savmentes, építő zselé, mellyel a leghatározottabb mosolyvonal alakítható ki. A zselé extra sárgulás gátlóval van ellátva, így sem az UV fénytől, sem a rákerülő műköröm építő zselétől nem fog sárgás árnyalatot kapni.

Minden használat előtt óvatos, egyenletes mozdulattal a zselét át kell dolgozni egy narancsfa pálcával. A zselé sűrűsége miatt a zselés ecsetre elegendő mennyiséget kell felvenni és ezt a mennyiséget kell vékonyan elteríteni a köröm végen. Ez a sűrű fehér zselé nem önterülő anyag, irányítani kell. Bármelyik műköröm építő technikánál használható.

Kötési ideje UV lámpában 180 sec, UV és LED kombinált lámpában 180 sec.

French White gel

Ultra fehér színű, híg, egy fázisú, savmentes festő zselé. Az építő zselék csorgató mozdulatával ellentétben, lakkozó mozdulattal kell felvinni a francia köröm végre. Nagyon vékony rétegben is tökéletesen fedd. A vastagon felvitt fehér zselé nem tud megkötni, vagy felhólyagosodik, vagy a közepe lágy marad.

Fehér színe miatt a zselés díszítésekhez is nagyon jól használható. Haladó szakembereknek ajánljuk ezt a fehér zselét.

Kötési ideje UV lámpában 180 sec, UV és LED kombinált lámpában 180 sec.

Rózsaszín műköröm zselék

A természetesebb hatás érdekében használjunk rózsaszín árnyalatú zseléket is műkörömépítés közben. Az Aphro Nails rózsaszín műköröm zselék savmentesek, egyfázisúak, könnyen formázhatóak. Két különböző sűrűség közül pedig mindenki kiválaszthatja számára a legmegfelelőbbet.

Basic Builder Pink gel

Víztiszta, rózsaszínes, közepesen sűrű, egyfázisú, savmentes műköröm zselé. Önterülése optimális minden műkörömépítő részére. A műkörömépítést tanulóknak, a kezdő műkörömépítőknek, az otthon műkörmöt készítőknek azért ajánlott ezt a műköröm zselét használni, mert a zselé nem folyik, könnyen kialakítható vele a műköröm „C” íve, van idő a megfelelő műköröm hossz és a megfelelő műköröm vastagságának kialakításához.

A gyakorlott műkörömépítő szakemberek a zselé felvitelekor egy mozdulattal tudják kialakítani a műköröm „C” ívét, így a műkörömépítés ideje lényegesen lerövidül. A zselé könnyen formázható, ajánlott TIP-es technikánál, sablonos technikánál és a műköröm töltésénél is használni.

Kötési idő: UV lámpában 120-180 sec, UV és LED kombinált lámpában 120 sec.

Körömágyhosszabbító zselé

A megépített, és megformázott köröm felületére vékony rétegben kell felvinni, a megfelelő körömágyforma kialakításával. Jól fed, közepesen krémes állagú, bézs színű.

Használata közepes sűrűsége miatt, gyakorlatot igényel. Kezdők közül, inkább csak az ügyesebb kezűeknek ajánljuk.

Cool gel tetejére jó használni, ne tegyük természetes körömre.

A körömágyhosszabbító zselé színét,mindig úgy válasszuk,hogy a vendéged bőr színével harmonizáljon.

Jól elfedi a körömhibákat, ha megfelelő mennyiségben alkalmazzuk. Fontos, hogy jól dolgozzuk el a színátmenetet.

Fixálni nem kell, mert úgyis megy rá átlátszó zselé, esetleg rózsaszín építőzselé, így a covert nem kell fixálni.

Műköröm zselé kötési ideje: 30sec LED lámpában, régi fajta csöves UV lámpában is megköt, ott a kötési idő 2 perc. Kötést követően fixálni kell. Szép természetes hatású francia körmökhöz mindenképpen ajánljuk a körömágyhosszabbító zselé használatát.

Körömágyhosszabbító zselé színek:

 • Beige: testszínű zselé nagyon sok ember bőrszínéhez illeszkedik, nem kihívó, nagyon szolid hatást nyújt.
 • Pink: fiatalos, üde körömhöz illik a legjobban.