Színes porcelán poros műköröm díszítés

A szépen megépített műköröm még szebbé tehető, ha egy kézen legalább egy műkörömre díszítés kerül. A műköröm dísz alkalmivá, egyedivé varázsolja minden műkörmöt viselő hölgy körmeit. A műköröm díszítéshez sok féle anyag használható. A köröm díszítés történhet a műköröm síkjában vagy kiemelkedhet a műköröm síkjából. A 3 dimenziós porcelános díszítés aprólékos kidolgozást, fantáziát és nagyon jó kézügyességet igényel, na meg persze türelemből is kell egy kevés. Színes porcelán porral történő díszítésnél tisztában kell lennünk a porcelánunk kötési idejével, díszítő ecseteink liquid felvevő képességével, valamint a különböző ecsetformákkal milyen motívumokat is fogunk tudni megalkotni.

Színes porcelán porokból megszilárdulásához (kötéséhez) szükségünk lesz liquidre. Liquidnek köszönhetjük, hogy a porcelán por megszilárdul, és elnyeri a végső formáját. A porcelános műköröm díszítésnél eredeti szőr ecsetet használjunk (például Kolinsky szőr ecsetet). Az eredeti szőr ecset magába szívja, és bent tartja a megfelelő mennyiségű liquidet. Érdemes több méretű díszítő ecsetet beszerezni, mivel a különböző nagyságú szirmok, levelek elkészítéséhez más mennyiségű liquidre van szükség.

Ne féljünk kombinálni a különböző színű színes porcelán porokat, mert csak így tudjuk igazán egyedivé tenni a díszítéseinket. Csillámos színes porcelán porokkal a díszítések hátterét lehet elkészíteni. A pasztell csillámos háttereken a 3D-s virágok még jobban kiemelkednek. A glitteres színes porcelán porokkal kontúrozni, valamint szirmokat, motívumokat is lehet készíteni, sőt a csillámos francia szabadszél építésére is alkalmasak. Neon színekkel pedig még élőbbé lehet varázsolni a díszítéseket.

Az Aphro Nails színes porcelánporok színeivel minden motívum elkészíthető. A porokban található pigmenteknek köszönhető, hogy a virágok szirmai, levelei miniatűr másolatai lehetnek az eredeti virágoknak. Optimális kötési idejének köszönhető, hogy van idő az aprólékos kidolgozásra. Több mint 50 fajta divatos szín közül válogathatsz.

Aphro Nails színes porcelán por szín kategóriák

  • fedő
  • neon
  • pastel
  • extreme glitter