Liquid

Az eredeti levegőre kötő szagos liquid, mely a porcelán műköröm építés lelke. Az Aphro Nails levegőre kötő szagos liquid extra sárgulás gátlót tartalmaz, melynek köszönhető, hogy a fehér porcelán por nem sárgul meg, és a színes porcelánok sem változtatják meg a színüket. Az Aphro Nails liquid másik nagy előnye a piacon lévő liquidekkel szemben az optimális kötési idő. Ez az idő nem túl hosszú és nem is gyors. Még a kezdő műkörömépítők is jól tudják a porcelán műköröm anyagot modellezni. A liquid megoldja a műszőr ecsetet, csak eredeti nem festett szőrű ecsettel lehet használni. A liquid illékony, gyúlékony anyag, ezért jól zárható edényben kell tárolni.

Zselé fixáló folyadék

A műköröm zselék az UV fényben alulról felfelé kötnek. A megfelelő idejű UV lámpa használata után a műköröm zselé megköt, kemény, rugalmas anyag lesz belőle. A műköröm felületén viszont vékony, ragacsos réteg marad. A ragacsos réteget zselé fixáló folyadékkal kell eltávolítani. A zselé fixáló folyadék isopropyl alkohol, mely eltávolítja a műköröm zselé felületén lévő ragacsos réteget, de nem károsítja, mattítja a már megkötött zselét felületét. Zselé fixáló folyadékot használjuk a géllakok fixálásánál is. A zselé fixálót szálmentes papír kockatörlővel ajánlott használni. Zselé fixáló folyadékkal lehet a zselés ecsetet, az UV lámpát és a munkaasztalt is megtisztítani az esetleg lecseppent zselétől.

Primer

Savas műköröm előkészítő anyag. Az előkészített természetes köröm felületét fertőtleníti, zsírtalanítja, és portalanítja. Elősegíti a műköröm zselé, a műköröm porcelán vagy a géllakk tapadását. Savas összetétele miatt minden szennyeződést, zsírt eltávolít az előkészített köröm felületéről. Erős, szúrós szaga miatt kevesen kedvelik. Figyelem a tipet alulról és felülről is megoldja! Ajánlott használni épített technikánál (sablonnal), műköröm töltésénél, összereszelésnél, és természetes köröm megerősítésekor is.

Használata: Lakkozó mozdulattal, vékony rétegben kell a Primert az előkészített természetes köröm felületére, vagy a műköröm töltésekor az új műköröm anyag felvitele előtt.

Figyelem: a Primer ne kerüljön a köröm sáncba, a köröm környékén lévő bőrre, szembe, szájba.

Ultra Bond

3 in 1 savmentes, tapadást elősegítő műköröm előkészítő anyag. Az előkészített természetes köröm felületét fertőtleníti, zsírtalanítja. portalanítja. Enyhén ragacsos felületet hagy maga után, am elősegíti a zselé, a porcelán, vagy a géllakk tökéletes tapadását.  Ajánlott használni épített technikánál, tippes technikánál, műköröm töltésénél, összereszelésnél, természetes köröm megerősítésekor, valamint géllakkokhoz is.

Használata: Lakkozó mozdulattal, vékony rétegben kell az Ultrabondot az előkészített természetes köröm felületére, az összereszelt tip felületére, vagy a műköröm töltésekor az új műköröm anyag felvitele előtt.

Figyelem: az Ultra Bond ne kerüljön a köröm sáncba, a köröm környékén lévő bőrre, szembe, szájba.

Quick Finish Gel

Extra sárgulás gátlóval ellátott végső bevonó ecsetes fény zselé. A megformázott, portalanított zselé vagy porcelán felületre egy vékony rétegben, lakkozó mozdulattal kell felvinni az Aphro Nails Quick Finish gelt. Fixálni nem kell, mert a felülete nem lesz ragacsos a lámpázás után.

Kötési ideje UV lámpában 120sec, UV és LED kombinált lámpában 120sec

Strong Polish 2 in 1 Base-Top géllakk

Univerzális Base/Top színtelen alapozó, és fedő fény zselé ecsetes üvegben. Használjuk zselés -, és porcelános műkörömépítésnél is, géllakozáskor alap- és fedő rétegként, színes zselés díszítéseknél. Leoldható, leoldása előtt finoman mattítsuk meg a felületét. Kötés: 120sec (UV)

Tipoldó folyadék

Nem sikerül levegőmentesen felragasztani a tipet, vagy már le kell szedni a régen felragasztot tipet? Ez nem lehet gond az Aphro Nails magas aceton tartalmú tipoldó folyadékkal. Tip felületét finoman reszeljük meg, és ezután egy kis tálkában, üvegcsében áztassuk meg tipes körmöket a tipoldó folyadékban. 5-6 perc áztatás után a tip megoldódik, és könnyen eltávolítható lesz. Tipoldó folyadékot olyan géllakok leoldásához is használhatjuk, amik leoldhatóak.

Ecsetmosó folyadék

Magas aceton tartalmú ecsetmosó folyadék eredeti szőr ecsethez. Porcelános műköröm építésnél használt ecsetet tudjuk kimosni vele. Liquid tároló üvegcsébe öntsünk bele egy adagot, majd mártsuk bele ecsetünk szőrét, közben mossuk át benne az ecsetünk szőr részét, ezután töröljük meg az ecset szőrét szálmentes papír törlővel. Figyeljünk, hogy ne maradjon porcelán por, és liquid az ecsetünkben, mert beleköt, és utána kidobhatjuk az ecsetünket. Használatával, sokáig megbízható segédeszközünk marad kedvenc ecsetünk.

Nail Prep spray (körömelőkészítő)

Pumpás spray kiszerelésű köröm előkészítő folyadék. Műkörömépítés során, a köröm előkészítő szakaszban köröm előkészítő, és fertőtlenítő spray-ként tudjuk használni. Fertőtlenítő, zsíroldó, enyhén vízelvonó hatású. Sablonos technikánál a fújjuk arra a bőr részre,ahol a sablont fogjuk megragasztani, zsíroldó hatása miatt, könnyebben fog megtapadni a papír sablon. Használhatjuk körömlakkozás, és géllakkozás előtt is kéz, és lábkörmöknél egyaránt.