Aphro Nails műköröm anyagok

Az Aphro Nails műköröm anyagok minden műköröm építő szakember és műkörmöt viselő vendég elvárásának megfelelnek. Több mint 15 éves múltunkkal, és szakmai tapasztalatunkkal a hátunk mögött, az Aphro Nails márka név alatt forgalmazott műköröm anyagok, és műköröm kellékek folyamatosan megújulnak a mindenkori piaci igényeknek megfelelően. Valamint megbízható minőség, és megfizethető ár jellemzi a termékeinket. Minőségi munkához, minőségi műköröm alapanyagokra is szükség van. Műkörmös anyagainkat egyaránt tudják használni kezdő, valamint haladó műkörömépítők is. Gyere el Oktatási Centrumunkba a műkörmös képzéseinkre, és ismerkedj meg az Aphro Nails műköröm anyagaival, és nem utolsó sorban fejleszd műkörmös tudásodat is. Bízunk benne,hogy megtalálod az Aphro Nails műköröm alapanyagok, és műköröm kellékek között a számodra legmegfelelőbb termékeket.

Műköröm zselék

Az esztétikus, szép, tartós műköröm elkészítéséhez nem elég egy szakképzett műkörömépítő. Szükség van tartós, megbízható minőségi műköröm építő alapanyagra is. Műkörmöket építhetünk műköröm zseléből. A műköröm zselé egy önterülő, méz sűrűségű alapanyag, melyet csorgató mozdulattal kell az előkészített köröm felületére felvinni, léteznek extra sűrű állagú műköröm zselék, amiket már irányítani, lapogatni kell. Ismerkedjünk meg az Aphro Nails műköröm anyagokon belül a műköröm zselékkel.

Porcelán porok

A műkörmös porcelán por két komponensű, modellező anyag, melyet lapogató mozdulattal, eredeti szőr ecsettel kell az előkészített köröm felületén ellapogatni. A porcelán műköröm építéséhez választhatjuk a levegőre kötő szagos liquidet, a levegőre kötő szagtalan liquidet vagy az UV fényre kötő szagtalan liquidet. Az építő porcelán porok úgy, mint a műköröm zselék, lehetnek például víztiszta átlátszóak, rózsaszínűek, hófehérek, natúr színűek. Ismerkedjünk meg az Aphro Nails műköröm anyagokon belül a műköröm építő porcelán porokkal.

Színes porcelán porok

Műkörmökön egyedi 3 dimenziós díszítéseket színes porcelán porokkal tudjuk a legegyszerűbben megvalósítani. Színes porcelán porok, akár csak az építő porcelán porok liquid használatával szilárdulnak meg. Kombináljuk bátran a különböző színeket, hogy még élőbbé tegyük a miniatűr alkotásainkat. Ismerkedjünk meg a színes porcelán porokkal.

Színes zselék

A színes zselék tartósabbak, mint a körömlakkok. Kiválóan alkalmasak motívumok festésére, vagy a műköröm egész felületének bevonására is. Jól kombinálható a színes zselé és bármilyen köröm díszítő anyag. A színes zselék nem alkalmasak műkörömépítésre, viszont a műköröm díszítés elengedhetetlen kellékei. Színes zselék is UV vagy UV LED fényre kötnek, akár csak a műköröm zselék.

Műkörmös segédanyagok

Műkörömépítés során szükségünk lesz különböző segédanyagokra. Előkészítési szakaszban fontos hangsúlyt fektetni a megfelelően előkésztett köröm felületre, mert ha az alap, amire építeni fogjuk a műkörmöt nem megfelelő, akkor a végeredmény sem lesz esztétikus, és tartós. Zselés műkörömépítésnél a zselék felületét fixálni kell, lámpázás utáni ragacsos felületet kell letörölni, fixálni. Porcelános műkörömépítésnél, ahhoz hogy a porcelán por megkössön, liquidre lesz szükségünk. Ne feledkezzünk meg ecseteink tisztán tartásáról sem, a géllakk leoldásáról sem. Minden munkafolyamathoz más-más segédanyagot kell használni.